Rózsakerti Falatozó

Kávézó, étterem

Rózsakerti Falatozó

H-Sz: 8:00 – 20:00 V: 8:00 – 18:00

06 30 984 1871

Weboldal Facebook

Leírás

Kedves Vendégeink!

 

Elérkezett a számunkra várva várt pillanat! Végleg magunk mögött hagyjuk a Gömbi Ételbár nevet.

Megújult névvel, de a megszokott finom házias ízekkel várjuk Önöket falatozónkba.

Minden marad a régiben: a mosolygós, kedves kiszolgálás, a tartalmas adagok, és ami a legfontosabb: a szakácsaink zseniális keze munkája is változatlan!

 

Számunkra nagyon fontos, hogy a vendégeink mindig elégedetten, jóllakottan távozzanak tőlünk!

Ízeink mintha a Mama konyhájából, vagy egy színvonalas a'la carte étteremből jöttek volna. Még mindig elengedhetetlennek tartjuk, hogy a házias, magyaros ízek mellett tudjunk kedveskedni szezonális finomságokkal, és nemzetközi ételkülönlegességekkel!

 

Az állandó ajánlatunkat megtalálják az "Étlap" menüpontban, de szeretnénk kiemelni, hogy ezen felül a melegen tartó pultjaink is roskadoznak a jobbnál-jobb frissen készült ételektől. Mindig tartunk egy húsos, és egy húsmentes levest (nyáron, jó időben hideg gyümölcslevest is, télen pedig a kihagyhatatlan halászlét). Minden nap kiteszünk egy fajta főzeléket, frissensülteket, illetve sült csirkecombok, és ropogós kacsacombok hadát. Ezen kívül fontos tudni, hogy 5-6 különböző készétel is várja Önöket.

Kóstolták már a híres Harcsapaprikásunkat? A különleges áfonyás Szarvaspörköltünket? 

 

A vegetáriánusok se csüggedjenek! Minden nap legalább 6-8 különböző étel közül tudnak választani!

 

és... Mi is haladunk az igényekkel! Minden nap készülünk egy Cukormentes süteménnyel!

 

Falatozónkban nem csak helyben fogyasztásra van lehetőség, de elvitelre is tudnak vinni ebédet, vacsorát. Ezt akár telefonon is le lehet adni, majd egy megbeszélt időpontban érte jönni. Aki pedig otthon ragadt, ne búslakodjon! Éttermünk a FoodPanda(régi nevén Netpincér) és a Bolt Food applikációban is megtalálható.