A. Incze® – City Classic

Ruházat

A. Incze® – City Classic

H-Sz: 9:00 – 20:00 V: 9:00 – 18:00

06 20 553 7854

Facebook

Leírás

Több mint tizenöt éves múlttal és gyártási tapasztalattal rendelkező cég. Saját fejlesztéssel, és közel százfős gyártási kapacitással. Nõi felsõruházatot, kosztümöket, alkalmi kosztümöket, kabátokat gyárt, kiváló minőségben, elsősorban belföldi piacra.

A megcélzott vásárlói réteg igen széles. A skálán megtalálhatók az alacsonyabb árfekvésű termékek is, a közép és felsõ- közép kategóriának szánt elegáns kosztümök mellett. A cég nemrégiben indított útjára egy kifejezetten fiataloknak szóló, nagyobb divatérzékeny, mégis minõségi alapanyagokat használó új vonalat, osztatlan sikerrel.

A klasszikus kosztümök, kabátok figyelembe veszik a magyar nõk alkati sajátosságait, a méretek 36-tól 50-52-es méretig terjednek. A modelleket iparművészek tervezik. A cég nagy hangsúlyt helyez a divatosságra, a kifinomult arányokra, sok a franciás vonalvezetés, szellemes részletmegoldások jellemzik a kollekciókat. A divatos vonalak, a pontos szabás, a kiváló szabásminták garanciája az üzemen belül mûködõ önálló számítógépes gyártás előkészítés. Ez nem csak az önálló modellfejlesztést, de rendkívüli rugalmasságot is lehetõvé tesz, ami nagyon fontos ma a textil, és fõleg a textilkonfekció piacán.