Aldi

Fórum

Aldi

H-Szo: 7:00 – 21:00 V: 8:00 – 18:00

06 1 371 1570
06 23 533 500/ Központ

Weboldal Facebook

Leírás

Az ALDI állandó kínálata mellett rendszeresen kínál Önöknek különböző akciós termékeket.

Ezen termékek kiválasztásánál beszerzésünk megszokottan az ALDI működésének három aranyszabályát követi:

  •     vásárlói igény
  •     minőség
  •     ár

Ha mindezek megfelelnek, csak akkor kap az adott termék helyet az ALDI akciós kínálatában. Vásárlóink megbecsülik ezt az átlátható választékpolitikát, mely mögött a következők rejtőznek:

Európa egyik legnagyobb diszkontáruház-láncának tapasztalatai a piac és a vásárlói igények folyamatos megfigyelése pontos beszerzéstervezés és kalkuláció. Így tudjuk Önöknek a legmagasabb minőséget a legjobb áron kínálni. Intenzíven törekszünk arra, hogy megfelelő mennyiségű akciós termék álljon rendelkezésre vásárlóink számára. Kínálatunk mennyiségét a legnagyobb gondossággal és az összes rendelkezésre álló információ figyelembe vételével tervezzük. E tervezésnél különösen figyelembe vesszük az előző időszakok akcióinak tapasztalatait.

Ennek ellenére a vásárlói kereslet soha nem tervezhető pontosan. A vásárlói döntéseket számos tényező befolyásolja, melyek számunkra csak nehezen láthatóak előre. Ezért fordulhat elő kivételes esetekben, hogy a vásárlói keresletet alul, illetve túlbecsüljük. Ezen okok miatt, ha egy meghirdetett akciós termék rövid időn belül – esetleg az akció első napján- már nem lenne kapható, úgy kérjük szíves megértésüket!

Talán egy aprócska vigasz: a legkedveltebb és legsikeresebb akciós termékeink többször is értékesítésre kerülnek. Vásárlóink érdekében a jövőben is szeretnénk hetente kétszer megújuló akciós termékeket kínálni.

Felmerülő kérdések esetén munkatársaink bármikor szívesen állnak az Önök rendelkezésére. Továbbá szívesen nyújtunk Önöknek segítséget akciós termékeink másik ALDI üzletből történő beszerzéséhez.